Nivea Kasvoseerumi

sdr

Sain Betteboksista Nivean Anti age seerumin. En olisi siitä postannut, mutta on se sen verran mielenkiintonen tuote, et aattelin nyt kuitenkin postata.

Mulla ei enää tuotepakettia ole, missä kaikki taikasanat lukivat, mutta kopioin sen lupaukset ja tässäpä ne olisi:

  • Kosteuttaa ihoa ja tasoittaa ryppyjä.
  • Lisää ihon täyteläisyyttä ryhdistäen kasvonpiirteitä.
  • Ainutlaatuiseen koostumukseen on lisätty hyaluronihapon määrää.
  • Seerumi aktivoituu käytettäessä ja sekoittuu silkinsileäksi seerumiksi jokaisella painalluksella.
  • Käyttö: Levitä päivittäin puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle ennen tavallista päivä- tai yövoidettasi.

En tietenkään osaa sanoa tasoittiko tämä ryppyjä ja ryhdistikö kasvonpiirteitä, koska oon kuitenki vasta 20 vuotias tytönlyllerö. 😀 Tämähän on tosiaan aika geelimäinen seerumi. Muut seerumit, mitä oon käyttäny, on ollu melkein kuin vettä. Ja tuotteessa olevat pallerot hajoaa aina pumppauksella, jolloin itse tuote on melko epämääräisen näköistä höttöä käsissä. Kun sen sitten levittää kasvoille, näkyy kasvoissakin vaaleita läiskiä, jotka on hajonneita palleroita.

Tuote imeytyy suht sutjakkaan ja tuo sellaisen kiillon kasvoille. Tässä on selkeää shimmeriä. Käytän tätä aina iltaisin. Kerran käytin vahingosa aamulla ja ei toiminut mulla, meikki lähti rullailemaan ja ei imeytynyt kunnolla kasvoihin vaan jäi ikäänkuin pintaan. Joten suosittelen iltaisin käyttämään. En nyt itse mitään erikoisempaa oo huomannut, mutta aika mielenkiintoinen tapaus on. Tuoksu tässä on mukavan raikas.

 

sdr  Tässä näkyy itse seerumi, valkoisia palleroita ja kirkasta geeliä.

dav

Koitin saada shimmerit esille, ehkä hieman näkyy.

sdr

Itse seerumi pumpattuna näyttää tältä. Että juu, aika karmea köntsä. 😀

dav

Tästä kuvasta huomaa kuinka seerumi sisältää shmimmeriä.

 

Jätä kommentti