Testissä: Frudia

Tilasin Nobelta vähän kaikkea ja kiinnostuin Frudiasta brändinä. Tilasin brändiltä muutaman tuotteen ja tässä nyt olisi vähän kokemuksia Frudiasta. 🙂

Ostin testiin kaksi kangasnaamiota, kaksi käsivoidetta, kasvojen puhdistustuotteen sekä kasvoveden.

Käsivoiteet ostin tuoksuissa My orcard peach sekä Dragonfuit eli persikka ja pitaija. Molemmat tuoksut ovat todella makeita ja hedelmäisiä.

Persikka tuoksuu nimensä mukaisesti makean persikkaiselle. Pitaija tuoksuu makean raikkaalle. Pidän näiden voidetunnusta sekä tuoksuista. Nämä kosteuttavat ihan hyvin, mutta yöksi en näitä laittaisi. Kuitenkin mielestäni kosteuttavat enemmän kuin esimerkiksi The body shopin käsirasvat.

Voisin kyllä ostaa näitä lisääkin eri tuoksuissa.

Kangasnaamioista ostin rauhoittavan persikan ja kosteuttavan shean. Näitä en ole vielä kokeillut.

Putsari on erikoinen minusta, koska nimessä on sana sticky, eli limainen tai tarrautuva. Tuote on mielenkiintoinen. Siinä on mieto tuoksu. Tuubista puristettaessa putsari on melko voidemaista, mutta kun sitä alkaa hieromaan kosteisiin käsiin ja kasvoihin, muodostuu runsaasti todella tiivistä ja kermaista vaahtoa. Kasvot jäävät pesun jälkeen hieman tahmean tuntoiseksi. Tämä ei jätä kiristävää tunnetta pesun jälkeen, mutta silti en tätä uudelleen ole ostamassa, kun kuitenkin tuntuu että tämä kuivattaa turhan paljon.

Avocado relief toner eli rauhoittava avokado kasvovesi on paksua, kuin maitoa koostumukseltaan. Tämä kosteuttaa todella hyvin. Minulla tämä vaan kirvelee kasvojen pesun jälkeen, luulen sen johtuvan tuotteen tuoksusta. Minulla on melko herkät kasvot ja olen huomannut että tuoksut eivät ole kasvojeni mieleen. Tässä tuotteessa on minun nenääni melko vahva tuoksu. Tuoksu on hyvin vihreä, vähän ehkä yrttinen. Käytän tätä aamuisin, kun huuhtelen kasvoni vedellä putsarin sijaan. Silloin tuote ei kirvele. En ole ostamassa tätä uudelleen.

Minulla jäi Frudiasta fiilis, että en brändin kasvotuotteita ehkä osta enää. Kangasnaamiota voisin ostaa, jos tulen noista omistani pitämään. Käsivoiteita luultavasti tilailen jatkossakin, koska tuoksut ovat kivan erilaisia. Myös muita vartalotuotteita voisin ehkä ostaa kokeiluun.

Jätä kommentti