Tuoksuni 6 & 7 Jeanne Arthes Pavlova & Macaron Amande

Tällä kertaa esittelen kaksi uusinta tuoksuani. Huomasin, että nämä tuoksut ovat olleet enemmän esillä ja halvan hinnan takia ostin molemmat, kun en osannut päättää kumman halusin. Ostin nämä Tokmannilta, kun siellä oli molempia tarjolla. Notinosta olisi saanut halvemmalla, mutta ostohetkellä Macaron Amande oli sieltä loppunut.

Jeanne Arthesin tuoksut ovat todella edullisia ja jotkin tuoksuista taitavat olla dubeja kalliimmille tuoksuille. En tiedä onko näiden kanssa niin. Ainakin Macaron Amande voisi olla saman tyylinen Kayalin Yum Pistachion kanssa. Halvan hinnan näkee näiden pulloista, minun mieleeni ne eivät ole, mutta jotkut ehkä tykkäävät. Tuoksujen boksit kuitenkin ovat todella kauniit ja ne Tokmannin hyllyllä silmiini pistivätkin.

Alla Macaron Amanden tuoksunuotit Fragnanticasta napattuna:

Itse haistan Macaron Amandessa aluksi melko voimakkaan ja pistävän kukkaistuoksun, ei kamalan herkullinen heti suihkauttaessa, mutta nopeasti se pehmenee mantelin, maidon ja vaniljan yhteiseksi harmoniaksi. Voin kyllä kuvitella tuoksun olevan macarons-leivoksista inspiroitunut. Tuoksu pehmenee myös lisää, mutta sitten se katoaa. Jos haluaa tuoksua tälle kauankin, joutuu tätä suihkimaan monta suihkausta ja iholla tämä ei kauaa pysy. Vaatteille suihkiessa kestävyys pitenee, joten itse miellän melkein enemmän tämän body mist-tyyppiseksi tuoksuksi. Mutta tuoksu todella on herkullinen ja hinta halpa. Olen tilannut Kayalin Yum Pistachion testiin, mielenkiinnolla kokeilen onko näissä kahdessa samaa.

Alla Pavlovan tuoksunuotit Fragnanticasta napattuna:

Pavlova on makeampi kuin Macaron Amande. Tuoksutan tässä heti mansikan ja ehkä vähän omenankin. Mansikka on sellainen keinotekoinen, mutta samalla kermainen. Tämä ei muutu yhtä pehmoiseksi tuoksuksi, kuin Macaron Amande ja tässä pysyy melko samana tuoksu koko ajan. Mansikkainen, makea ja aavistuksen kermainen tuoksu. Tämä pysyy iholla kauemmin ja tätä voi laittaa vähemmän kerrallaan. Ruusua en tästä tuoksusta haista ja hyvä niin, koska yleensä en pidä ruusun tuoksusta hajuvesissä.

Molemmat tuoksut ovat ihan kivoja. Ei nämä vedä vertoja kalliimmille tuoksuille, mutta ovat nämä ihan hauska lisä kokoelmaani. Lisäksi kun pullot ovat isoja ja hinta halpa, näitä voi vaan ilmaankin välillä suihkaista, että saa hetkellisen herkullisen tuoksun nenään. Minulle mieluisampi tuoksu näistä on Macaron Amande, koska se on mukavan pehmoinen ja syötävän tuoksuinen. Käytän sitä välillä nukkumaan mennessä, kun se kuitenkin nopeasti katoaa iholta.

Jätä kommentti