Bangerhead joulukalenteri luukut 6-24

Loput luukut bangerheadin joulukalenterista tässä postauksessa, vaikka eletäänkin melkein huhtikuuta.

Davines liquid spell hiusvaahto. En osaa tästä kyllä sanoa mitään. Luxplussan sivuilla sanotaan: ”Tämä ainutlaatuinen koostumus on kehitetty hoitamaan ja vahvistamaan hiuksia, erityisesti ohuita tai vaurioituneita, antaen niille elinvoimaa, jonka voit sekä nähdä että tuntea.” Varmaan jossain vaiheessa kokeilen, mutta oon vähän huono käyttämään tällaisia.

Verso super eye serum. ”Kevyt silmänympärysseerumi, joka taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan ja virkistää väsyneitä silmiä tehokkaan Retinol 8:n ansiosta”. En ole vielä kohderyhmää tälle tuotteelle, kun silmänympärykset ovat hyvässä kunnossa. Mielenkiintoinen tuote kuitenkin.

Urban decayn setting spray pienempi koko. Oon käyttänyt yhden pullon tätä ja on kyllä hyvää tavaraa. Käytän yleensä juhlameikkeihin, kun haluan että meikki pysyy mahdollisimman pitkään hyvänä.

Molton brown fiery pink pepper suihkugeeli. Aika miehekäs ja mausteinen tuoksu. En ole vielä kokeillut, mutta käyttöön tulee. Voi olla että ukkelini tuota käyttää enemmän kuin minä.

 Skinceuticals C E Ferulicantioksidanttiseerumi sekä Beauty of Joseonin aurinkosuoja SPF 50. Tuo seerumi on vähän njääh. Tulee varmasti jossain vaiheessa korkattua. Täysikokoinen pullo näyttää olevan Bangerheadin sivuilla 171,90 €. Melkoisen tyyris hinta seerumista. 😀 Beauty of Joseon aurinkosuoja oli mukava lisä. Tykkään kokeilla eri aurinkosuojia, yritän löytää parhaan akneiholle. Olen käyttänyt muutaman kerran tuota aurinkosuojaa ja ei ole ainakaan niiden käyttökertojen jälkeen tullut näppyjä. Rasva ei myöskään kirvellyt tai tuntunut muutenkaan epämiellyttävältä tai lähmäiseltä. Voisin ehkä ostaa täysikokoisenkin.

Sol de Janeiron Brazilian bum bum cream. Todella karamellinen makea tuoksu, käyttöön tulee.

Kaksi hajuvesinäytettä. Toinen Ellie Saabin vanilla milk. Tuoksu on omaan nenääni karsea. Todella savuinen vanilja tuoksu, joka haisee myös vanhalle maidolle. 😀 Omalla iholla ei toimi. Muiden iholla ilmeisesti on ollut ihan hyvä, mutta kun katsoo Fragnanticasta muiden mielipiteitä, on sielläkin tuoksua haukuttu kamalaksi ja toiset pitävät todella paljon. Toinen tuoksu näyte on Juliette Has gun Ode to dullness. Unisex tuoksu, mutta minusta enemmän miehekäs tuoksu. Omalla iholla tuoksu on aika pistävä. Miehen iholla tuoksui todella hyvälle. Vaikka kumpikaan tuoksu ei ollut mitenkään erityisemmin mieleeni, on minusta kiva testailla tuoksuja, joten tykkäsin tuosta luukusta. 🙂

Bangerhead Glow getter face mask. Kirkastava kasvonaamio, missä kaoliinisavea ja AHA-happoja ja hedelmäentsyymejä. Kiva tuote. Käyttöön myös tulee ja olen kerran jo kokeillutkin. Ei vielä mitään ihmeellistä sanottavaa ole, mutta luulen että tulen tykkäämään tästä. Ei ollut mitenkään voimakas tuoksu eikä tuntunut kasvoilla epämiellyttävältä.

Nailberry kynsilakka sävy Candyfloss. Ihan ok tuote, tulen tällä piakkoin lakkaamaan. Vähän ehkä itselle tylsä väri, kun tykkään aika kirkkaista väreistä kynsillä.

Dermalogica sound sleep cocoon yövoide sekä Filorga global repair seerumi. Tämä oli jo vähän plääh luukku. Joo merkit ovat kalliita, mutta purkit edelleen pieniä testereitä ja aika kummallisia tuotteita. Mutta varmaan jossain vaiheessa kokeilen molempia.

R+Co Death Valley Dry Kuivashampoo. Tämä on kiva tuote, itselläni tulee silloin tällöin käytettyä kuivashampoota ja pidän näistä pienemmän kokoisista, kun kuitenkin melko harvoin käytän. Saa sitten purkit käytettyäkin kun ovat pieniä ja useampia kokeiltua. 😀 Vielä en ole tätä korkannut, mutta kohta on edellinen tyhjä niin saa tätä kokeilla.

Bangerheadin All Clear Clarifying Facial Toner. Tällaisia kirkastavia aha-happoja sisältäviä kasvovesiä en kyllä saa yleensä käytettyä. Käytän silloin tällöin kuorintana tällaista kasvovettä, mutta en käytä joka päivä kun tuntuu liian raffilta. Käytän tai ainakin kokeilen tätäkin silti.

By Terry Brightening CC-serum. Tämä oli vähän outo tuote, koska on sävyvoide, jolloin se ei millään voi olla kaikille ihonsävyille sopiva. Kokeilin tätä kuitenkin ja on niin kevyttä, että menee minulla kirkastavana meikinalusvoiteena. Jättää pienen glown meikkivoiteen alle. Pelkästään on minulle liian tumma. Ehkä vähän outo valinta joulukalenteriin, jonka voi ostaa minkä sävyinen ihminen tahansa.

Bangerheadin oma meikkisivellin. Siveltimet tulevat aina käyttöön.

Dermaceutic light ceutic-yövoide. Taas kummallinen ja kallis tuote. Bangerheadin sivuilla lukee näin ”Ehkäisee pigmenttimuutosten syntymistä. Voidaan käyttää myös rasvaisella iholle ja akneiholle.” Tulen varmaan kesällä korkkaamaan tämän yövoiteeksi. Kivaa että sopii myös akneiholle, eli ei pitäisi tukkia.

Ouai vartalovoide sekä saman merkin hiusöljy. Nämä on ihan ok:n oloisia. Hiusöljyjä minulta kyllä löytyy vaikka naapureille asti, mutta onneksi ne ei taida pahemmin vanheta niin käyttelen yksi kerrallaan pois.

Maria Äkerberg scalp treatment rosemary. Tämä haisee todella voimakkaan yrttisen rosmariinille. Tuoksui kun avasi ensimmäisen kerran joulukalenteripussukan, niin koko pussi tälle. Olen pari kertaa käyttänyt. Rosmariinin väitetään auttavan hiusten kasvuun. Tämä on vain erikoinen tuote, kun pitäisi laittaa päänahkaan ja antaa olla siellä. Ei pestä pois. Minusta vain heti tuntuu että olisi tukka ihan lähmäinen kun tätä käyttää. Ehkä voisin kokeilla hiustenpesupäivinä laittaa päänahkaan.

111skin Celestial black diamond brightening essence. Taas hienon näköinen ja kuuloinen seerumiasia. Ihan mielenkiintoinen tuote ja iso purkkikin. Aika paljon vaan näitä kirkastavia tuotteita täällä. Minusta näitä essencejä ja seerumeita olisi voinut vähentää ja laittaa vaikka poskipuna/bronzer duo tai huulipunaa tai muuta meikkituotetta tilalle.

Jorgobe kasvovoide sekä seerumi. Oon kasvovoiteen käyttänyt ja tykkäsin. Voisin ostaa täysikokoisenkin. Pitää ihon hyvässä kunnossa ja rauhoittuneena. Seerumi odottaa käyttöä, sisältää niasiimiamidia, jota kerran olen yhdessä seerumissa kokeillut ja kasvoja aina kirveli ja kiristi sen jälkeen. En oikein ole uskaltanut testata muita, mutta ehkä nyt taas kokeilen tätä, kun on sen verran pieni tuubi.

Viimeisestä luukusta tuli Bangerheadin silmämeikkisivellin sekä Linda Hallbergin Aim Higher-paletti. Hyvä viimeinen luukku. Mielenkiintoinen paletti, minulta ei näitä sävyjä entuudestaan löydykään.

Tykkäsin tästä kalenterista todella paljon ja oon nyt käyttänyt muutamia tuotteita. Tähän asti suurin osa on tullut käyttöön ja varmasti tulee olemaan jatkossakin. Paletti on ok, olen käyttänyt muutaman kerran. Vähän liian pieniä tuotenäytteitä osa mutta sitten isommat tuotteet on hyvän hintaisia. Seerumeita ja ihonhoitoa tosin on minusta vähän liikaa, olisin kaivannut vähän vaihtelua. Voisin ostaa ensi vuonna tämän kalenterin uudelleen jos sisältö on eri.

Jätä kommentti