Hajuveteni 5: Viktor & Rolf Bonbon

Hei!

Tällä kertaa esittelyssä tuoksukokoelmani tämän hetken yksi ehdoton suosikki, eli Viktor & Rolf Bonbon. Olen tätä pari kertaa testaillut iholle eri liikkeissä ja tuoksu oli aina niin erikoinen etten tiennyt mitä mieltä olin. Mutta kun tuoksu asettui iholle, oli se herkullinen.

Joskus tuoksu oli sitten melko hyvässä alennuksessa jossakin verkkokaupassa ja silloin tilasin sen. Pullo on ensinnäkin todella kaunis ja söpö. Tummanpinkki rusetti kultaisella korkilla.

Tuoksua kuvaillaan Fragnantica.comissa kukkaisen hedelmäisen gourmet-tuoksulle. Alla kuvakaappaukset Fragnantican sivuilta tuoksunuoteista. Omaan nenääni tuoksuu aluksi kukkainen ja sitruksisen pistävä, mistä en itse liiemmin välitä. Se onneksi nopeasti muuttuu pehmeän karamelliseksi, makeaksi ja pehmoiseksi.

Aluksi tämän tuoksu on hyvin voimakkaan kukkainen ja ehkä vähän pistäväkin ja sen takia ei tuoksu ole heti lähtenyt mukaani kaupassa. Mutta nopeasti minun iholla tuoksusta tulee pehmeä, karamellinen ja makea, mutta ei teinimäisellä tavalla makea. Vaan aikuismaisella. 😀 Huomiona tähän että pidän itse melkeinpä eniten gourmet tuoksuista, jotka ovat kuin herkkuja. Tämä on kyllä herkku nimensä mukaan. Mutta ei kannata odottaa tämän olevan kuin ariana granden karkki hattaratuoksut. Tämä on siitä paljon ns. tuhdimpi. Ariana granden tuoksutkin ovat hyviä, mutta ne eivät ole minun makuuni ja minun iholleni sopivia. Itse pidän tällaisista hieman tummemmista tuoksuista. 🙂

Tämä on todella hyvä tuoksu mielestäni talveen ja syksyyn. Kesällä ja keväällä tuoksu on liian tuhti ja voimakas. Pidän talvella nimenomaan tällaisista voimakkaista tuoksuista, kun on kylmä ja ei aurinko paista. Tuntuu, kuin tällainen voimakkaampi tuoksu lämmittäisi mieltä kuten viltti tai kaulahuivi. 😀

Jätä kommentti