Vercace Versense

Ostin Facebookista 5 käytettyä tuoksua todella halvalla paketti hinnalla. Ostin ne lähinnä My way ja May way Intensen takia, mutta ihme kyllä tykkäsin kaikista tuoksuista, jotka ostin. Yksi näistä tuoksuista oli Vercacen Versense-tuoksu.

Tuoksu on todella ”vihreä”. Tykkään tämän alku tuoksusta todella paljon. Se on todella mieltä kohottava ja sitruksinen. Jos aamulla on väsynyt ja surkea olo niin tätä kun suihkaisee, se tuo piristystä. Tuoksu on yllättävän pitkäkestoinen. En vaan tuosta jälkituoksusta niin paljon pidä, se on puinen ja aika maanläheinen. Mutta alkutuoksu on kyllä ihana.

Yllä Fragnanticasta kopsatut tuoksunuotit. Tämä on kyllä erikoisempi tuoksu, kuin mihin olen tottunut. Omaan nenääni haistan aluksi nuo eri sitrukset sekä ehkä häivähdyksen päärynää. Sitten jonkin ajan kuluttua tuoksutan puisia tuoksuja, ehkä vähän tuon oliivipuun myös. Kardemummaa en kyllä itse tuoksusta löydä.

Tästä inspiroituneena voisin testata Yellow Diamond-tuoksua tältä merkiltä. Jos se olisi kepeämpi kuin tämä. Pidän kyllä että tämä Versense ei ole sellainen puhdas shampoo tuoksu, vaan tässä on syvempiä nuotteja. Samalta merkiltä on nimittäin muutamat tuoksut, jotka minusta ovat shampoon tuoksuisia. (Bright crystal & Dylan blue) Eniveis pidän tästä sitrustuoksusta, tässä on mukavasti eri kerroksia, mutta voi olla että tämän loppuessa en tätä lisää tahdo.

Jätä kommentti